Ben jij een van de mannen uit de rode leren jas heren groep? Dan ben ik op zoek naar jou! Afgelopen weekend zijn jullie met de groep wezen drinken in de stad. Hierdoor heb jij mijn interesse gewekt! Persoonlijk ben ik ook een grote fan van leren kleding. Dit zit ten aller tijde onwijs goed en het heeft ook nog eens een lange levensduur. Het moment dat jij namelijk het café binnen kwam viel jij hierdoor direct op. Aan het einde van de avond hebben wij nog met elkaar gesproken. Alleen ben ik vergeten om mijn nummer aan je te geven! De kans is minimaal dat ik je via dit artikel vinden kan, toch wilde ik het een kans geven. Zo heb ik ervoor gekozen om de jas te zoeken welke jij ( dacht ik) aanhad.

Daten?

Ik zat met mijn vriendinnengroep in de hoek van dit café. Uiteindelijk wilde ik nieuwe ronde drinken bestellen voor de groep en op dat moment hebben wij met elkaar gesproken. Een gezellig gesprek hebben wij gehad waardoor jullie met de groep bij ons zijn gaan zitten. Mocht jij in ieder geval dit bericht herkennen en wil je alsnog met mij een drankje doen? Aanstaande zaterdag zijn wij weer in dit café te vinden!

Door admin