Wolky boot

De temperaturen buiten dalen weer. Je hebt een prachtige warme winterse outfit uitgezocht en dan kom je aan bij je schoenenrek. Balen, dat wordt kiezen tussen kou lijden en een stylish outfit of warme voeten en je outfit verpesten. Voor vandaag kun je er niets meer aan doen, maar misschien toch maar even kijken naar nieuwe schoenen die wel bij je outfit passen. Een voorbeeld van heerlijk warme en trendy schoenen is de Wolky boot. Lees verder voor meer winterschoenentips.

Winterlaarsjes

In iedere schoenencollectie zijn er een aantal basics die niet mogen ontbreken. Winterschoenen die eigenlijk altijd wel bij je outfit passen zijn zwarte leren laarsjes. Eventueel zijn de zwarte laarsjes nog af te wisselen met bruine leren laarzen. Met of zonder hak, dat kan je natuurlijk zelf kiezen. Er zijn veel verschillende merken die dit soort laarsjes verkopen, bijvoorbeeld Wolky boots. 

Wolky boot

Sneakers

Naast de eerder genoemde laarsjes kunnen witte sneakers ook niet ontbreken in je schoenencollectie. Wit is misschien niet de meest winterse kleur, maar het zijn schoenen die praktisch overal bij passen en ze lopen heerlijk. Met een beetje dikke sokken in je sneaker zijn ze ook nog eens warm genoeg voor de winterse kou. Met deze 2 musthaves in je schoenencollectie heb je in het vervolg geen moeilijke keuzes meer tussen warmte en stijl.

Door admin