Dames laarzen zijn altijd fijn om te dragen. Ze zijn namelijk lekker warm en staan ook nog eens charmant onder een mooie rok of jurk. Sommige dames laarzen zijn sexy om te zien, daar andere juist weer heel handig en comfortabel zijn. Er is voor iedere vrouw keus. Maar wat zijn nu de trends voor deze herfst op het gebied van dames laarzen. Lees snel verder en ontdek alles over de trends van herfst 2021.

Trends dames laarzen herfst 2021

Dames laarzen je zult er geen genoeg van krijgen. Maar wat zijn nu de trends van deze herfst als het dames laarzen betreft? Je leest het hier:

Wit is de trends kleur

Vorige winter was wit ook al de kleur van de winter, maar nu in de herfst wordt deze trend voortgezet. Mooie stoere of galante dames laarzen, allen worden veel in het wit of crème gepresenteerd. Er zijn natuurlijk ook wel andere dames laarzen te vinden, echter is wit de kleur om te hebben. Ook niet vreemd want een wit paar laarzen staat ontzettend elegant onder een rok of jurk.

Loafers

Loafers zijn helemaal terug van weg geweest. Kies een prachtig paar loafers en laat die mooie laarzen stralen aan je benen.

Enkel laarsjes

Vroeger was het een hele grote trend, maar nu zijn enkellaarsjes weer terug van weg geweest. Ze zijn nog hipper dan te voren, met mooie franjes of een stoere veter steel jij helemaal de show. Haal je ze in het wit? Dan steel jij helemaal de show deze herfst.

Biker boots

Voor de stoerdere vrouw vind je nu veel biker boots in het assortiment. Een stoere vrouw houdt vaak ook van laarzen en erkent het comfort. Daarom in deze lijst ook een stoere trend onder ons voor de stoere vrouwen.

Lange laarzen

Lange laarzen die bijna tot aan de knie, over de knie komen zijn nog helemaal in. Steel er de show mee.

Door Redactie