schoonheidssalon veldhoven

De schoonheidssalon Veldhoven waar ik vanaf het afgelopen jaar geregeld kom is een absolute aanrader. Dat is ook de reden waarom ik mijn complimenten graag wil delen op het internet. 

Omdat ik al jaren aan het tobben ben met mijn huid en ik na mijn mening al van alles had geprobeerd en dit tevergeefs niets uithaalde, besloot ik om hulp in te schakelen van een specialist. Vlakbij mijn werk zit een salon die er aan de buitenkant erg uitnodigend uit ziet. Daarom besloot ik hier eens naar binnen te gaan met de vraag of zij mij hier konden helpen.

schoonheidssalon veldhoven

Mijn huid zie ik veranderen

De schoonheidsspecialiste van de schoonheidssalon nabij Veldhoven stond mij vriendelijk te woord. Er werd en huidanalyse gemaakt waarna wij een stappenplan hebben opgesteld. Tevens kreeg ik een uitleg van de producten waar mee wordt gewerkt. Hierdoor kreeg ik bij voorbaat al een goed gevoel. Nu ik al een flink aantal behandelingen verder ben, ken ik mijn huid niet meer terug. Deze lijkt wel te zijn vernieuwd! Met wat geduld en de hulp van een specialist voel ik mij nu een stuk gelukkiger als ik in de spiegel kijk.

Door admin