kozijn op maat

Wij hebben een kozijn op maat laten maken bij Kozijnmaatwerk.nl. Omdat wij zo tevreden zijn over het eindresultaat heb ik besloten om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Toen mijn man samen met mijn vader een aanbouw maakte, ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die kozijnen levert. De aanbouw moet onze bijkeuken gaan worden en ik wil hier het liefst een groot raam in zodat er voldoende licht is in deze ruimte.

kozijn op maat

Verwacht kwaliteit en een uitstekende service

Toen ik al snel ontdekte dat je hier een kozijn op maat kan laten maken, heb ik telefonisch contact gezocht. De man die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk en ik merkte al snel dat hij verstand heeft van zijn vak. Duidelijk en vakkundig vertelde hij hoe ik de kozijnen het beste kon bestellen. Mijn man wist hoe de maten moesten worden bepaald en toen zij zover waren met de aanbouw heb ik de bestelling gedaan. Al snel kwam het kozijn goed verpakt bij ons aan. Het kozijn is zeer goed geïsoleerd en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het plaatsen ging erg goed en het eindresultaat is verbluffend. Deze verbouwing is vlekkeloos verlopen mede dankzij de goede kozijnen die zijn geplaatst. 

Door admin