Als je altijd al sterk bent geweest voor een ander is het logisch dat jouw lichaam ook een keer rust nodig heeft toch? Niet  veel mensen hebben het in de gaten dat zodra je iemand helpt dat het ten koste gaat van je eigen lichaam. Hier baalde ik zo van aangezien ik altijd druk bezig ben met het helpen van een ander. Echter merkte ik te laat dat het ten koste gaat van mijn eigen lichaam. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar een oplossing hiervoor zodat ik van de klachten af kan komen. Een meditatie cursus volgen was het eerste wat ik had gezien. Hier was ik aardig geïnteresseerd in waardoor ik verder ben gaan lezen bij hun op de website. Transcendente Meditatie heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van mediteren waardoor ze jou zeer zeker van dienst kunnen zijn. Ik heb mezelf dan ook bij hun ingeschreven zodat ik deze cursus kan volgen. Hopelijk krijgt mijn lichaam dan de nodige rust in wat het moet hebben. Morgen heb ik mijn eerste  cursus les en moet eerlijk zeggen dat ik niet weet wat het gaat gebeuren. 

voorstel-banner-algemeen

Door admin