Je kent het vast wel… Een woning die je volledig aan het renoveren bent, echter baal je steeds van het plafond. Ongeacht hoeveel verf je ook erop smeert, die vieze vlekken wat erop zit blijft terug komen. Denk er dan eens over na om een spanplafond te plaatsen. Hiermee zorg je er gemakkelijk en snel voor dat de vieze plekken verdwenen zijn aangezien er een soort van doek op gespannen wordt. Deze hoef je ook niet te onderhouden en is binnen no time geplaatst.

logo

Ikzelf baalde ook enorm van het feit dat ons plafond er niet uit zag. Hoe vaak we er wel niet met de kwast overheen zijn gegaan weet ik niet. Wat ik wel weet was het feit dat het met verf niet opgelost kon worden. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar een andere oplossing. zodoende ben ik terecht gekomen op de website van hmdspanplafonds.nl. Hun aantrekkelijke lage kosten plus de duidelijke uitleg heeft mij overgehaald om te kijken wat ze voor ons kunnen betekenen. Ik moest mijn man dan nog zien over te halen, echter hoefde ik me daar geen zorgen voor te maken. Ik wist toch al wel dat hij baalde van het plafond in de gang.

Door admin