Diepvriesgroenten

Diepvriesgroenten besteld via het internet!

Zelf ben ik werkzaam in de horeca. Dit doe ik overigens met onwijs veel plezier! Echter merk ik dat de kosten voor de inkoop aardig hoog zijn. Mijn verantwoording nu om ervoor te zorgen dat dit een stuk lager wordt als wat mijn werkgever op dit moment betaald. Zodoende besloten om hem hiermee te assisteren en te kijken of dat ik het elders goedkoper kan krijgen. Door op het internet te zoeken naar een geschikt bedrijf die ons kan helpen met goedkopere groenten ben ik bij phfrostdujardin.nl terecht gekomen. Zij hanteren groenten uit de diepvries welke alsnog erg gezond is voor je!

Diepvriesgroenten

Online besteld

Vanaf het moment dat ik hier op de website had gekeken viel mij direct op dat zij meer hebben dan alleen groenten. Het prettige hiervan is toch echt het feit dat de kosten een stuk lager ligt. Op zich ben ik hier in ieder geval tevreden mee, echter dient mijn werkgever hier akkoord voor te geven. Vorige week een afspraak gehad met dit bedrijf om een paar monsters te testen en te zien of het iets is voor ons. Dit is enorm goed bevallen waardoor wij vanaf het nieuwe jaar alleen nog maar groenten uit de diepvries serveren.

Door admin