Ik had afgesproken met een oude vriend. Ik denk dat we elkaar al een paar jaar niet meer hadden gezien. We probeerde het op een gegeven moment na te rekenen, maar we kwamen er niet uit. Het moet in ieder geval langer dan vijf jaar geleden zijn. Ik zat achter een windscherm terras toen ik hem zag aan komen lopen. Ik was meteen zenuwachtig. Ik heb dit altijd wel een beetje, wanneer je elkaar een tijdje niet hebt gezien. Hij vond het ook ongemakkelijk, de eerste paar minuten was het echt een beetje aftasten. Gelukkig begon hij op een gegeven moment te lachen en zei hij dat hij even moest wennen. Toen ging er ook een last van mijn schouders af. Daarna hebben we meteen een heel erg goed gesprek gehad. Vroeger was ik verliefd op hem, en ik merkte dat dit soms wel even terug kon komen. Hij heeft een bepaald charisma waardoor je niet anders kan dan kriebels voelen. Maar goed, we hebben het vooral over vroeger gehad en het was erg leuk om weer herinneringen met elkaar op te halen. Zo zie je ook weer dat iedereen altijd iets anders herinnert, sommige dingen wist ik bijvoorbeeld echt niet meer.

logo

Door admin