Ik vind het onwijs belangrijk dat ons huis er ten aller tijde netjes uit hoort te zien. Ook het jaarlijks verven van het huis komt bij ons aan de orde. Echter is onze vertrouwde schilder gestopt met werken waardoor we op zoek moeten naar andere schildersbedrijven Delft en omstreken. Zelf kunnen we natuurlijk ook verven, maar dit laten we graag over aan de professional! Hun weten immers maar al te goed hoe dat het werk verricht moet worden en ik hoef me dan ook geen zorgen te maken dat er geen gewenste kwaliteit uit gaat komen. Sinds dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een geschikte schilder ben ik terecht gekomen bij Steadyrocks. Bij hun waren de kosten aantrekkelijk laag en hoefde ik me geen zorgen te maken over het gewenste resultaat. Ik kon met gemak het werk uit handen geven en de gewenste schilderwerk krijgen. Je kan er trouwens voor kiezen om hun in te huren voor meerdere doeleinde! Ik weet zo in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het schilderwerk. We hebben nu immers een perfecte schilder gevonden! 1400248597

Door admin