Het advocatenkantoor Brielle staat voor jou klaar als jij een conflict hebt in een bepaald rechtsgebied. In bijna alle rechtsgebieden zijn de advocaten wel gespecialiseerd om tot een zo’n goed mogelijke afloop van jouw zaak te kunnen komen. Ik heb dit kantoor geraadpleegd toen er door mijn ex-man geen alimentatie werd betaald. Omdat dit nog niet vast stond, kon ik ook niet aankloppen bij het LBIO. Hiervoor moest ik de weg vinden via een advocaat om dit alsnog gerechtelijk vast te laten stellen. 

advocatenkantoor Brielle

Alsnog heeft hij getekend

Het advocatenkantoor dat werkzaam is nabij Brielle heeft mij te woord gestaan. Hierna is er een verzoek opgesteld en na een aantal maanden is er alsnog een handtekening gezet door mijn ex-man. Toen ik de bevestiging van de rechtbank kreeg, heb ik de advocaat die mij heeft geholpen wel vier keer bedankt. Nu kan ik gewoon de alimentatie gaan gebruiken voor kleding en de sport van mijn dochter. 

Omdat je hier een uitstekende communicatie kunt verwachten. Kun je er ook vanuit gaan dat je met de juiste kennis de beste stappen kunt ondernemen. In mijn geval heb ik nu de zaken goed geregeld en hoef ik in de toekomst niet meer bang te zijn dat mijn dochter haar geld niet krijgt.

Door admin