Nooit geweten dat het mogelijk is om je houten vloeren egaliseren te realiseren! Ik was namelijk helemaal uitgekeken op onze houten vloer, echter wist ik niet dat het mogelijk is om dit te egaliseren. Het feit dat ik dan van de problemen afkom met deze vloer wilde ik het al laten uitvoeren, eerst nog een bedrijf zien te vinden die dit kan!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Door te zoeken op het internet kon ik zo een stuk makkelijker de bedrijven met elkaar vergelijken om het goedkoopste te kiezen! Hierdoor ben ik ook terecht gekomen op de website van Zeb Den Uyl waar je tegen een scherpe prijs jouw vloer kan laten egaliseren.

Perfect dacht ik zo, nu eens zien wat de offerte gaat doen alvorens ik akkoord geef voor deze opdracht! Ik heb er dan ook voor gekozen om hun langs te laten komen en een offerte op te laten maken. Diezelfde dag zijn ze nog bij ons thuis geweest en bij het zien van de vloer waren hun al enthousiast genoeg om aan de slag te gaan. Aanstaande maandag gaan ze druk aan de slag om de vloer te egaliseren, ik kan niet wachten op mijn “nieuwe vloer”.

Door admin