Wanneer je te maken hebt met kapotte kleding gooi je deze wellicht weg of niet? Waarom laat je dit niet maken? Door eens te zoeken op kledingreparatie Uithoorn kom je vrijwel meteen terecht op de website van De Gouden Rits. Hier is het namelijk mogelijk om je kapotte kleding naartoe te brengen waardoor het vervolgens wordt gemaakt. Ikzelf heb namelijk voor een tijd terug een broek gekocht welke ik praktisch iedere dag probeer te dragen. Na een paar weken merkte ik al dat de rist van de broek niet bepaald meer goed werkte waardoor ik een extra broek erbij wilde hebben. Straks had ik helemaal geen broek…

zip-390043_960_720-300x200

Uiteindelijk is de rits dan ook geknapt en had ik gelukkig nog een broek achter de hand. Uiteindelijk heb ik wel het besluit genomen om deze broek te laten maken. Mijn lievelingsbroek wilde ik niet zomaar in de prullenbak gooien! Dankzij De Gouden Rits heb ik mijn broek laten maken en kan ik hier weer een lange tijd plezier mee beleven. Het viel mij overigens wel gelijk op dat de rits een stuk beter werkt als wat hij voorheen heeft gedaan.

Door admin