vandongen logo

Mijn moeder wil een badstof borduren. En dan niet zomaar een badstof borduren. Ze wil namelijk voor mijn broer zijn verjaardag een grappige badjas maken. Hij is namelijk binnenkort jarig, en gaat dat groots vieren. Ook sport hij bij een zwemvereniging, wat het natuurlijk nog leuker maakt.

Zoeken

Op internet zochten we naar verschillende aanbieders van dit product. Er kwamen veel aanbieders, maar er kon er maar eentje ons helpen met onze vraag. Uiteindelijk kwam Van Dongen met de Kroon als beste uit het onderzoekje. We hebben hier ook al eens eerder iets laten borduren, en we waren hier zeer tevreden over. Graag zouden we weer samen willen werken met hun, om een onvergetelijk moment te creëren. Het bedrijf was meedenkend en wist ook wat ze te doen stond.

Contact

Het contact tussen ons en Van Dongen met de Kroon liep soepel. De telefoon werd netjes opgenomen en ze stonden me vriendelijk te woord. Ze weten duidelijk waar ze het over hebben, en voor dat ik het wist werd ik doorverbonden met een van medewerkers die mij weer verder kon helpen. Super! Volgende week lag er al een advies op maat klaar. Ik ga ze nu ook zeker aanraden bij vrienden en familie!

Door admin