Het vinden van junior vacatures verloopt lastiger als dat ik had verwacht. Ik had namelijk al meerdere sollicitaties de deur uitgedaan maar helaas overal negatief bericht op gehad. Hier baalde ik zo van aangezien je dan weer op het internet verder kan zoeken naar een andere vacature. Zo ben ik van de week maar weer op het internet gaan zoeken na de zoveelste afwijzing…

logo3

Puur toeval kwam ik terecht op de website van Stagemax. Hier is het namelijk mogelijk om jezelf als startende in te schrijven zodat het gemakkelijker wordt om een baan te vinden. Dit sla ik natuurlijk niet af waardoor ik intensiever ben gaan zoeken bij hun op de website. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik me hier moest inschrijven. Het feit dat je hier snel en vakkundig aan een baan kan komen heeft mij doen overhalen. Ik heb er dan ook gelijk voor gekozen en nog geen week later was ik al in het rijke bezit van een nieuwe baan! Nou ja, bijna dan. Ik moest alleen nog even op gesprek komen alvorens ik het contract kon tekenen!

Door admin