Als eigenaar van een basisschool voor gehandicapte kinderen ga ik iedere dag weer met plezier naar het werk toe. Niks is leuker om te mogen genieten van de kinderen op school. Hun enthousiasme om weer naar school te mogen is overal te merken en dat voelt zo goed! Nu dat ik graag voor hun nieuwe schoolstoelen bestellen wil ben ik gaan zoeken op het internet. Om hiervoor in de stad te gaan zoeken zat ik niet op te wachten aangezien ik er niet vanuit ging dat je het in de stad vinden kan. 

logo

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Kindermeubilair. Hier is het dan ook mogelijk om goede op maat gemaakte stoelen voor hun te bestellen. Nu dat ik geen prijs zag heb ik ervoor gekozen om eerst telefonisch contact te zoeken met hun in de hoop dan een prijs te horen. Al met al vielen deze prijzen enorm mee vergeleken met wat ik voorheen ervoor heb betaald. Heb er dan ook gelijk voor gekozen om ze bij hun te bestellen zodat de kinderen niet nog langer op een oude stoel hoeven te zitten.

Door admin