bodyfit_lang2

Om de bodem van het zwembad goed schoon te houden heb ik van die zwembad stofzuigers. Deze zijn heel erg handig omdat het water zo helder is dat je al snel viezigheid op de bodem ziet liggen. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat de kwaliteit van het water optimaal blijft.

Vervangen

voorklepOmdat de zwembad stofzuigers best vaak gebruikt worden moesten er alweer onderdelen vervangen worden. Via de website van Bodyfit kon ik deze onderdelen gemakkelijk bestellen. Ik wist eerst niet of ik deze zelf ook kon vervangen maar na een telefoontje met de klantenservice wist ik al snel dat het geen probleem zou gaan zijn en dat het ontzettend makkelijk is.

Nadat ik de bestelling had geplaatst voor de onderdelen van de zwembad stofzuigers kwam het pakketje binnen een aantal dagen al binnen. De onderdelen waren stevig verpakt en ik kon aan de slag. Het ging niet zo soepel als ik dacht en dat kwam doordat ik een verkeerd onderdeel had besteld.

Om te kijken of ik de onderdelen nog terug kon sturen heb ik weer contact gehad met Bodyfit. De persoon aan de telefoon was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kon probleemloos de onderdelen omruilen!

Toen ik de goede onderdelen ontvangen had ging alles heel erg makkelijk!

Door admin