Doelen behalen

Personal training in Eindhoven heeft veel voordelen ten opzichte van gewoon trainen bij een reguliere sportschool. Een daarvan is dat de kans op blessures aanzienlijk kleiner is. Dit komt omdat de begeleiding bij een sportschool een stuk minder intensief is. Daardoor worden oefeningen niet altijd op de juiste manier uitgevoerd waardoor spieren en gewrichten overbelast kunnen raken. Ook als je herstellende bent van een operatie of blessures dan is goed begeleiding essentieel om de belasting goed op te bouwen. Dit doe je in eerste instantie met een fysiotherapeut maar ook voor het traject daarna om weer in shape te komen is begeleiding belangrijk. Een personal trainer kan je hierbij helpen.

Personal training Eindhoven

Behaal je doelen met personal training in Eindhoven

Daarnaast is het ook belangrijk dat je de training goed vol houdt. Iedereen heeft zijn eigen doelen. Daarnaast begint iedereen op een ander punt waardoor de training aangepast moet worden naar als persoon en met jouw doel in het achterhoofd. Personal training in Eindhoven is dus echt maatwerk. Door een trainingsschema aan te passen aan jouw doel, train je echt bewust en zul je sneller jouw doelen behalen. En dat is wat je uiteindelijk wilt bereiken. Bovendien kun je ook voedingsschema’s krijgen. Dit is trouwens niet alleen als je af wilt vallen maar ook als je bijvoorbeeld spieren op wilt bouwen is voeding belangrijk. Je krijgt dus goed advies voor je hele levensstijl. Personal training in Eindhoven is dus meer omvattend dan alleen maar sporten.

Lifestyle

Kennismakingsgesprek

Als je ook wilt sporten met een personal trainer is het goed om vooraf te bedenken dat je doelen zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je dat met je coach. Ook bespreek je wat voor jou belangrijk is om gemotiveerd te blijven, wat zijn jouw triggers? En waarom is het in het verleden niet gelukt om je doelen te behalen? Hierdoor krijgt een trainer een beter beeld van jou als persoon en jouw valkuilen waardoor hij je nog beter kan begeleiden.

Door admin