Ik was op vakantie toen ik het bericht kreeg van het plotseling overlijden van een oud-collega. Omdat ik onmogelijk bij de uitvaart kon zijn wilde ik rouwboeketten laten bezorgen. Een boeket van mij en eentje van mijn zus die ook een aantal jaar met hem had samengewerkt. Mijn zus had al eerder rouwbloemen besteld en laten bezorgen. ze had dat toen geregeld via een bloemist die aangesloten was bij afscheidmetbloemen.nl. Ik pakte op mijn vakantieadres mijn laptop tevoorschijn en ben snel gaan kijken.

Mooie rouwbloemen die keurig op tijd werden bezorgd

Het was fijn dat ik op deze manier toch mijn medeleven kon betuigen. De bloemist die het boeket verzorgde heeft meerdere malen contact opgenomen om alles nog even goed door te nemen. De plaats en tijd en uiteraard de keuze van de bloemen ook luisterde de bloemist goed naar mijn persoonlijke wensen en heeft dit prachtig vertaald in het rouwboeket. De rouwboeketten laten bezorgen is perfect verlopen. Ondanks dat ik dit vanuit mijn vakantieadres in Italië moest regelen hebben ze het allemaal goed geregeld. Ik ben blij dat ze mij zo goed hebben geholpen. een hele fijne ervaring bij een verdrietig moment.

Door admin