Het is tijd om weer te solliciteren! Ik werk nu bij een ontzettend leuk bedrijf, maar omdat de organisatie besloten heeft volgend jaar een andere weg in te slaan, heb ik besloten iets anders te gaan zoeken. Ik hoef niet per se vastigheid, zolang ik maar dingen doe die ik leuk vind. Zo kwam ik onlangs een vacature voedingsmiddelen tegen waar ik erg enthousiast over ben. Soms is het voor jezelf ook tijd om het roer om te gooien, om iets anders te gaan doen in een nieuwe omgeving.

Afbeeldingsresultaat voor vacature

Via een vacature website kwam ik allerlei opties tegen

Toen ik besloot voorzichtig rond te kijken naar nieuwe banen, kwam ik een website tegen met alleen maar vacatures in mijn werkveld. Ideaal dus! Ik besloot mij meteen dagelijks vast te pinnen aan de vacatures en nu heb ik er eentje gevonden die erg bij mij past. Ik wil heel graag daar werken, ik voel dat ik die weg in moet slaan. Hoe ik mijzelf ga voorbereiden op de sollicitatie is nog even een vraag. Ik heb al een goede brief geschreven en ik wil het liefst een zo goed mogelijke indruk maken. Dat wil iedereen natuurlijk, maar ik ben dan echt op zoek naar wat mij mij maakt, waarom ik als mens geschikt ben om in dat bedrijf te werken. Dit wordt dus nog even een aantal dagen flink onderzoek doen om mijzelf te profileren. Ik heb er alle vertrouwen in.

Door admin