kaptafel

Ben je ‘s ochtends ook altijd alles kwijt en vind je niets vervelender dan in de rij staan voor de badkamer? Scoor dan een mooie kaptafel en maak van je ochtendroutine geen nachtmerrie. Dit is hoe een kaptafel jou kan helpen je ochtendhumeur te verminderen. 

Kaptafel voor al je spullen

kaptafel

Zo, eindelijk aan de beurt in de badkamer. Je hebt net gedoucht, nu nog je haarborstel vinden. En waar heb je die mascara ook alweer gelaten? Die sokken die je net aan deed zijn nu alweer nat omdat je in een plas water in de badkamer gaat staan. Eindelijk je haarborstel gevonden, maar als je terugloopt naar de badkamer om je tanden te poetsen is deze alweer bezet. Herkenbaar?

Veel mensen hebben al genoeg moeite met opstaan, dus waarom maak je het jezelf niet gewoon makkelijk? Zoek een mooie kaptafel met spiegel uit en jij hoeft nooit meer onnodig lang in de badkamer te hangen (behalve als je een douche neemt natuurlijk). In je kaptafel kun je al je cosmetica kwijt, je haaraccessoires, je föhn en alle andere producten die je in de morgen gebruikt. Zo heb jij je eigen plekje om je voor te bereiden op de dag. 

kaptafel

Kaptafel met spiegel

Het mooie van de kaptafel is dat deze in de meeste gevallen is voorzien van een spiegel. Traditioneel gezien is het geen kaptafel zonder goede spiegel. Zo creëer je een nieuwe plek in huis waar je al jouw uiterlijke verzorging kunt doen, en kunnen jouw partner, kinderen of huisgenoten je niet meer voor de voeten te lopen.

Door admin