Rozen kopen

Iedereen heeft wel eens rode, roze of witte rozen gezien, maar als jij echt een keer wil uitpakken, zijn er tegenwoordig ook regenboog rozen. Deze rozen worden behandeld met een speciaal soort biologische inkt, waardoor de bloemenkop de prachtige kleuren van de regenboog krijgt. De regenboog rozen zijn vrij uniek, waardoor je ze niet vaak ziet in boeketten. Ideaal dus om te geven aan iemand die niet zo blij wordt van de standaard rode of roze rozen.

Verschillende gelegenheden voor regenboog rozen

Regenboog rozen zijn voor veel gelegenheden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van iemand die niet houdt van standaardkleuren. Ook voor speciale evenementen zoals bedrijfsfeesten en bruiloften zijn regenboog rozen perfect. Met deze rozen kleed jij de hele locatie mooi aan en zullen de gasten zich uitstekend vermaken. Na afloop is het ook leuk om een aantal regenboog rozen per stuk te laten verpakken en deze uit te delen aan alle bezoekers. Zo hebben zij ook nog een mooi aandenken aan een geslaagd feest.

Regenboog rozen verzorgen

Als jij een mooi boeket regenboog rozen krijgt, wil jij er natuurlijk ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dit doe je door de volgende tips op te volgen. Maak een vaas goed schoon en snijd de stelen van de rozen schuin af. Voeg vervolgens vers water en rozenvoeding toe aan de vaas. Hiermee zorg je ervoor dat de regenboog rozen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen. Deze kunnen ervoor zorgen dat de regenboog rozen eerder verwelken. Vul het water regelmatig bij en ververs het water volledig na een week. Voeg dan ook opnieuw rozenvoeding toe. Op deze manier geniet jij het langst van de regenboog rozen. Met deze gekleurde rozen kan er soms nog wat inkt uit de stelen lekken. Pas hier dus voor op!

Door Redactie