websitepromotor-logo

Het beginnen van een onderneming is ingewikkeld en er komt veel bij kijken. De meeste dingen had ik al geregeld maar er moesten nog veel dingen gebeuren. Een van de dingen die nog moest gebeuren was het inschakelen van een internet marketing bureau Eindhoven. Mijn voorkeur ging uit naar een internet marketing bureau Eindhoven, omdat mijn bedrijf zicht richt op de regio Eindhoven. Het leek mij om die reden een goed idee om een bedrijf in te schakelen dat ook nog eens bekend was met de regio.

Deskundig advies

websitepromotor-logoVia het internet kwam ik terecht op de website van Websitepromotor. De website zag er heel erg goed uit. Het portfolio was veelbelovend en daarom heb ik direct een mailtje gestuurd om een afspraak te maken. Dezelfde dag kreeg ik een telefoontje om de afspraak te maken.

Tijdens de afspraak is er veel besproken en ik merkte gelijk dat het bedrijf en personeel over ontzettend veel kennis beschikt. Het advies dat zij mij gaven was deskundig en dat kon ik heel erg waarderen. Voor mij was de keuze snel gemaakt en ben ik in zee gegaan met dit bedrijf.

Er is een hele mooie website gemaakt voor mijn bedrijf. Deze website ziet er niet alleen goed uit maar is ook nog eens goed vindbaar in de regio Eindhoven!

Door admin