internet marketing

internet marketing

Website Promotor leren kennen

Al een tijdje was ik op zoek naar een goed online marketing bureau Eindhoven. Zelf ben ik niet echt bekend op dat gebied, dus de zoektocht naar het beste online marketing bureau in Eindhoven heeft even wat tijd in beslag genomen. Het was mijn doel een langdurige samenwerking aan te gaan met een online marketing bureau in Eindhoven, ten behoeve van mijn webshop. Na een lange zoektocht op het internet wilde ik het al bijna opgeven. Geen van de bedrijven leek echt aan te sluiten bij mijn behoeften. Ineens vertelde een vriend van mij over Website Promotor, een bedrijf dat ik nog niet eerder voorbij had zien komen. Hij was al eens een samenwerking aan gegaan met hen en vertelde mij zeer goede verhalen.

Met hen besloot ik contact op te nemen en al snel kon ik uitleggen waar ik precies naar op zoek was. Eigenlijk wist ik niet veel meer dan dat ik graag een samenwerking aan wilde gaan met een online marketing bureau in Eindhoven. Naar wat vragen heen en weer kwamen wij eruit wat er moest gebeuren. Zo gezegd, zo gedaan en nu heb ik de fijnste samenwerking met Website Promotor! Zij zorgen echt voor resultaat en dat loont.

Door admin