kenmerken overspannen

Ben jij bang dat jij of een kennis van je overspannen zijn? Dan doe je er goed aan om hulp te zoeken om een burn-out te voorkomen. Maar wat zijn de kenmerken overspannen zijn? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Vooral in corona tijd loop je gemakkelijk een burn-out op. Je zit de hele dag op elkaars lip, werkt thuis en kan veel stress ervaren. Om deze boosdoener te voorkomen is het goed om tijdig te herkennen of je overspannen bent. 

De kenmerken

De kenmerken van overspannen zijn: slecht slapen, moeheid, onrust, gemakkelijk huilen, prikkelbaar zijn, en piekeren. Als je een gejaagd gevoel hebt, is de kans groot dat je overspannen bent. Herken jij je in deze kenmerken van overspannen zijn? Dan is het goed om hulp te zoeken!

Praat erover

Vind je het lastig om hulp te zoeken? Dan kun je er ook met iemand uit je eigen omgeving over praten. Deel je probleem en dit lucht al enorm op. Wil je toch graag hulp? Dan kun je terecht bij Personal Fitness Nederland. Zij herkennen de kenmerken van overspannen zijn en helpen je er weer bovenop. Dan ben jij snel weer de oude.

Door admin