SmokeSmarter esigaret

De webwinkel van SmokeSmarter biedt je een groot assortiment aan e-sigaretten, onderdelen, vloeistoffen en accessoires. Alles wat je nodig hebt om een echte e-roker te worden!  De SmokeSmarter esigaret is van goede kwaliteit. Weg met die oude vieze sigaretten, elektronisch roken is het roken van de toekomst. Als je nog nooit een sigaret aan hebt geraakt, denk er dan ook eens aan om te beginnen met deze hippe, moderne, uitstekende manier van roken. 

Diverse smaken

Alle merken onder één dak

Bij SmokeSmarter vind je merken zoals Geekvape, Joyetech, Eleaf en Justfog. Ben je op zoek naar een esigaret die klein is en echt in de hand ligt als een sigaret dan zijn er modellen die daaraan voldoen. Maar er zijn ook grotere modellen die steviger in de hand liggen. Je hebt het allemaal bij SmokeSmarter.

Alles eromheen

Ook alles dat je naast de esigaret zelf nodig hebt, koop je bij SmokeSmarter. Het is namelijk niet genoeg om alleen de sigaret te kopen. Het belangrijkste tweede onderdeel is de vloeistof. Een esigaret werkt met een verbrander waar je vloeistof in stopt. Die vloeistof kun je bij SmokeSmarter kopen. Er zijn heel veel verschillende soorten, zowel met of zonder nicotine. Ook zijn er vloeistoffen met smaakjes. Sommige mensen vinden zo’n smaakje heel lekker, anderen gaan liever simpelweg voor de smaak van tabak. 

Elektrisch roken

Nog meer nodig

Allereerst kun je vloeistoffen zelf maken met aroma’s. Die kun je kopen bij SmokeSmarter. Maar ook een nieuwe coil ofwel filtertje koop je daar. Je kunt ook batterijen en opladers daar kopen want een elektronische sigaret moet je natuurlijk wel opladen!

Door admin