Het laten plaatsen van een implantaat is vaak moeilijk betaalbaar in Nederland. Zeker wanneer het om een voor-, snij- of een hoektand gaat is een implantaat een verstandige keuze. Waar kun je een betaalbare implantaat laten plaatsen?

betaalbare implantaatDe kosten van het laten plaatsen van de implantaat

Aan het laten plaatsen van een implantaat zit in Nederland een nogal hoog kostenplaatje vast. Reken er zeker op dat de totale kosten van het laten plaatsen van één implantaat zeker tussen de €2000,- en €3000,- bedragen. Wanneer je meer dan één implantaat nodig hebt, mag je helemaal diep in de buidel tasten. Dit is voor de niet-rijken onder ons zeker niet haalbaar en een tandartsverzekering dekt vaak ook niet alles.

Ga naar het buitenland

Wil jij een betaalbare implantaat? Dan kun je ook overwegen om de behandeling in het buitenland te laten uitvoeren. Je kunt hiervoor terecht bij Health Travellers. De behandelingen die zij aanbieden, worden uitgevoerd in Roemenië en zijn vaak tot 60% goedkoper dan in Nederland. Het totale kostenplaatje is inclusief vlucht en verblijf, dit wordt ook volledig voor je geregeld. Tevens wordt je opgehaald van Schiphol. Je kunt dus zorgeloos uitkijken naar het laten plaatsen van de implantaat, hoe fijn is dat!

 

Door admin