Luchtverversing met een airsock is revolutionair. Een airsock is ook wel een luchtverdeelslang. Dit proces heet een luchtbehandeling. Er worden steeds hogere internationale eisen gesteld aan het werkklimaat en de bijbehorende luchtbehandeling. Dit heeft wel geresulteerd in de ontwikkeling van textiele luchtkanalen. Bij de verdringingsluchtverdeelslang van Euro Manchetten brengen de uitgeweven textiel gefabriceerde slang de lucht via miljoenen minuscule poriën in de te klimatiseren ruimte. De koelere lucht vervangt de vervuilde lucht die aanwezig is en zorgt dat er weer een verversing en tochtvrije werkomgeving is. Heb je een groter vertrek dat gekoeld, verwarmd of geventileerd moet worden? Kies dan voor de airsocks met inductie.: geperforeerde slangen.

Luchtbehandelingen

In een luchtverdeelslang met inductie is over de hele lengte een op maat gemaakte perforatiepatroon verwerkt. Deze zorgt ervoor dat er met een hoge snelheid, intensief lucht wordt ingeblazen en vermengd wordt met die in de ruimte. Euro Manchetten kan voor een bestaand luchtkanaal haakse aansluitingen, een alternatief op maat maken waardoor je een meer gelijke verdeling van de lucht krijgt. Hierdoor kun je met een lagere wattage van de ventilator toe. Het is dus ook een meer energiezuiniger systeem! Het reduceert ook geluid. Dus met de manier van luchtbehandeling sla je meerdere vliegen in 1 klap!

Wil je meer informatie weten over de luchtbehandelingen bij Euro Manchetten? Of heb je vragen over iets? Kijk dan op de website en neem anders contact op!

Door admin