De sollicitatieronde zit erop en je bent geselecteerd voor die mooie functie, de toekomst ligt voor je open. Door de drukte ben je vergeten om een verklaring omtrent het gedrag aan te vragen, je hebt al zo weinig tijd dus een middag vrij nemen om naar het gemeentehuis te gaan komt wel erg slecht uit. Gelukkig kun je tegenwoordig een vog aanvragen online doen, geen afspraken bij het gemeentehuis of je kostbare tijd verdoen met wachten tot je aan de beurt bent. 

vog aanvragen

Geen informatie naar de werkgever

Ga je een vog aanvragen dan wordt de uitkomst ervan altijd naar je woonadres gestuurd, de werkgever waarvoor je de verklaring aanvraagt krijgt nooit iets te horen over de uitslag. Het is aan jezelf om dit aan hem of haar te vermelden of de uitslag te laten zien. Indien je de verklaring wel krijgt, wordt deze altijd gestuurd naar het adres wat bij de gemeente bekend is. Over het algemeen heb je de aanvraag binnen 1 tot 4 weken binnen, of in ieder geval de uitslag of je hem wel of niet krijgt.

Aanvragen om een andere reden

In heel veel gevallen is bij een vog aanvragen een nieuwe functie of beroep aan de orde, echter kan het voorkomen dat je de verklaring ergens anders voor nodig hebt. Ook voor een lidmaatschap voor een sportvereniging heb je een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig, of voor een visum wanneer je in een bepaald land wilt verblijven of gaat emigreren. Zo zijn er verschillende redenen om op vog-aanvraag.info een aanvraag te doen.

Door admin