Tweedehands laptop

Als je de hele dag achter een Tweedehands laptop werkt, is het fijn als je genoeg natuurlijk licht binnen krijgt en vitamine D. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat licht veel invloed heeft op de productiviteit. Als je te weinig ramen in je kantoor hebt, dan kun je spiegels gebruiken om het licht te weerkaatsen. Speciale daglichtlampen zijn ook een optie. Daarnaast is een goede luchtkwaliteit erg belangrijk, want hierdoor heb je een prettigere omgeving om in te werken. Hierdoor hoef je minder te hoesten, heb je geen last van hoofdpijn en is de lucht schoner. Lees meer over een gezellig kantoor hieronder.

Neutrale kleuren & voldoende opbergruimte

In je kantoor kun je het beste kiezen voor neutrale kleuren. Voorbeelden hiervan zijn beige, bruin, grijs, wit, maar ook blauw en groen. Dit zijn namelijk kleuren die ervoor zorgen dat je je beter kunt focussen en dat je je rustiger voelt. Groen is een rustige kleur voor de ogen. Door natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken zorg je voor een prettige werksfeer, omdat je buiten als het ware naar binnen haalt. Als je meerdere Refurbished laptops op je bureau hebt te staan, dan moet je er voor zorgen dat je genoeg ruimte overhoudt. Je kunt dan overal bij en kijkt niet tegen rondslingerende spullen aan.

Kies voor ergonomische meubels

Het is belangrijk om voldoende ruimte op kantoor te hebben, zeker omdat je er zoveel tijd besteedt. Je hoeft hiervoor niet een groot kantoor te hebben zolang je de ruimte effectief indeelt. Een groot bureau is fijn, maar je dient ook genoeg ruimte voor je benen onder je werkblad te hebben. Daarnaast zijn ergonomische meubels van essentieel belang. Deze kun je aan je lichaam aanpassen, zodat het comfortabel zit en je geen fysieke klachten krijgt. denk bijvoorbeeld aan een sta/zit bureau, een muismat met polsondersteuning of een instelbare bureaustoel. Voor de juiste werkhouding is het goed om na te denken over waar je behoefte aan hebt.

Door Redactie