Heb je ooit Vietnamees eten gehad? Wel, dan vindt je hier het beste Vietnamese eten wat je ooit hebt gehad. Nog nooit gehad? dan staat je wat moois te wachten bij foodhallen Rotterdam.

Mijn ervaring

Viet Yam verkoopt Vietnamees eten in de foodhallen in Rotterdam, en dit als sinds 2006. mijn beschrijving van Vietnamees eten is dat er per hap die je neemt een bom van smaken en texturen ontploft. Het is niet te heftig en alle verschillende smaken gaan erg goed samen. Ik ben zeker een fan. Een voordeel van het eten van Viet Yam is dat het ontzettend gezond is, daar hoef je dus niet op te letten.

Viet yam is heel simpel begonnen, ze hadden niet meer dan een food truck en een visie om hun eten te verkopen. De visie hebben ze zeker waargemaakt aangezien ze nu op meerdere locaties in Nederland heerlijk Vietnamees eten verkopen vanuit eetkramen. Ze wilden vooral de verschillende soorten Vietnamese gerechten bekend maken. Dit was vooral omdat de meeste mensen alleen de loempia kennen.

Ben je geïnteresseerd in het Vietnamese eten van Viet Yam? Dan raad ik je zeker aan om een lekkere, gezonde maaltijd of snack mee te eten bij de foodhallen in Rotterdam.

Door admin