Vanaf het eerste moment dat wij de winkel van Scootmobiel Vitaal binnen stapte hadden wij al een goed gevoel. Een vriendelijke medewerkster kwam ons lachend tegemoet en legde ons uit wat hier allemaal te koop en te huur was. Tevens kan je hier ook gebruikte stoelen kopen, altijd handig voor de mensen met een klein budget. Tevens vertelde zij ons ook over de vergoeding via WMO/PGB, hiervoor moet je maar even naar de website van dit bedrijf gaan. Hier kan je dit aanvragen en tevens kan je zien of je hiervoor wel in aanmerking kan komen.  Scootmobiel Vitaal

Goed geholpen

Vanaf het moment dat wij besloten hadden om bij Scootmobiel Vitaal een model uit te zoeken van een stoel zijn wij enorm goed geholpen door de medewerkers. Zo kregen wij te horen welke modellen er hier allemaal waren en wat wij ongeveer hiervoor moesten betalen. Omdat ik al een tijd moeilijk loop en de vooruitzichten alleen maar slechter worden, heb ik besloten om een stoel aan te schaffen. Zo kan ik ook weer gezellig mee met de uitjes van vrienden en hoef ik niet af te haken omdat ik niet kan lopen. Ik ben dan ook zeer te spreken over deze winkel, die heeft voor mij het onmogelijke weer mogelijk gemaakt. 

Door admin