Daamen interieur

Daamen interieur

Beste kwaliteit

Het is misschien een triest verhaal, maar ik wilde het toch met jullie delen. Wij hebben namelijk de kans gekregen een MDF Italia tafel te kopen, en daar zijn wij ontzettend blij mee! Mijn oma is namelijk overleden en van haar erfenis kregen wij een behoorlijke som geld. Wij wilden dit investeren in iets dat ons zou herinneren aan mijn oma, maar wat ook lang mee zou gaan. Al jaren zag ik soms in woonmagazines een MDF Italia tafel staan, maar die leek altijd te duur om zelf te kunnen kopen. Nu hebben wij hem gekocht, en staat hij mooi in onze eetkamer! Mijn oma was altijd een vrouw die hield van gezellig samen eten en naborrelen. Dat doen wij nu aan onze nieuwe design tafel, met oma in onze gedachten.

De kwaliteit van de tafel is erg goed, en naar mijn idee staat de tafel ook mooi in ons interieur. Dat was de aankoop wel waard. Ik had graag gewild dat mijn oma de tafel nog had kunnen zien, zij had hem vast ook mooi gevonden! Wil jij ook een keer een uniek meubel in jouw huis? Kijk dan eens bij Daamen interieurs, zij hebben de mooiste items.

Door admin