Als je een steigerbuis kledingrek leest dan denk je meteen aan een kledingwinkel.  Zelf dacht ik daar ook aan toen ik op de site van Fixmetaal kwam en daar de mogelijkheden zag wat je zoal met steigerbuizen kan maken. Meteen kwam ik op het idee om deze steigerbuizen te gaan bestellen en leuke kleuren en hiermee de slaapkamers in mijn huis een beetje opfleuren. Aangezien wij allemaal te kampen hebben met te weinig kastruimte leek het mij een geweldig idee om van de steigerbuizen kledingrekken te maken. Zo worden de kamers allemaal een beetje netter omdat de kleding allemaal opgehangen kan worden en niet op een hoop hoeft te liggen. steigerbuis kledingrek

Een makkelijk klus

Normaal heb ik veel moeite om een kast in elkaar te zetten, maar deze kledingrekken zijn heel makkelijk met een inbussleutel te maken. Kreeg er na het derde raak zelfs de smaak van te pakken. Doordat je makkelijk online de buizen kan bestellen heb ik meteen een paar buizen erbij besteld om zo ook een paar leuke bureaus voor de kinderen te maken. Nu alles op de plaats staat moet ik zeggen dat ik best wel een beetje trots op mijzelf ben en natuurlijk op Fixmetaal welke op dit grandioze idee is gekomen om leuke meubels van steigerbuizen te maken.

Door admin