Het gaat goed met onze business. We hebben een online marketingbureau en kunnen het werk nauwelijks aan. Ik ben mijn bedrijf gestart bij ons op zolder maar die ruimte was al gauw niet meer toereikend. Ik had steeds meer personeel nodig en nu werken we met vijftien mensen. Onlangs hebben we weer een nieuw pand gehuurd. Dat werd kaal opgeleverd. Het voordeel is wel dat je het volledig naar je eigen smaak kunt inrichten. We hebben een klant die gespecialiseerd is in interieurontwerpen. Samen hebben we nagedacht over de inrichting en het resultaat mag er zijn. Ons motto is: ‘work hard, play hard’. Daarom hebben we uitstekende faciliteiten gecreëerd om te werken maar ook om te ontspannen.

Nieuwe uitdagingen, nieuw interieur

Zo zijn alle werkplekken uitgerust met bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Staand werken kan dus ook. Je kunt zelfs fietsen als je achter je pc aan het werk bent. De bureaustoelen kunnen volledig naar wens worden aangepast en ze hebben ook nog eens een mooie luxe uitstraling. We hebben gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De overlegruimtes zijn ingericht met inspirerende wanden. Een van de muren is behangen met een printbehang van een bos. Er zijn diverse coupés gemaakt waar je kunt overleggen en we hebben een ruimte waar gezamenlijk geluncht of geborreld kan worden. De vloeren zijn verzorgd door De Laminaat Expert. Die hebben we gekozen om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De all-inclusive vloer

De Laminaat Expert is de specialist in Laminaat Inclusief Leggen. Zij leverden desgewenst zowel de vloer als de ondervloer en de plinten. Gelegd voor de allerlaagste prijs. Het ging allemaal heel snel. De vloer moest binnen twee weken worden gelegd en dat is gelukt! Alles is netjes en naar tevredenheid afgewerkt. Omdat de huur van ons oude pand spoedig zou aflopen hadden we te maken met tijdsdruk. Er was helaas geen ruimte voor een bezoek aan de showroom in Zwijndrecht dus is alles online en per telefoon geregeld en afgehandeld. Een telefoontje was genoeg voor het stellen van onze vragen en wederzijds overleg. Binnen 24 uur hadden we de offerte binnen. De optie met vloerverwarming was bij ons niet nodig maar die service kan wel worden geleverd. We kozen voor de premium deal en spraken één prijs af voor de hele klus. Het is zwart laminaat geworden, wat de verder licht ingerichte ruimte een mooi strakke uitstraling geeft. Het resultaat is naar onze volle tevredenheid. Inmiddels hebben we de eerste klanten al mogen ontvangen en daarmee de eerste complimenten!

 

 

Door Redactie