Omdat ik eigenlijk altijd al geïnteresseerd was in iets heel anders dan andere vrouwen, wilde ik eigenlijk ook een beroep dat heel anders was dan dat van deze vrouwen. Ik wilde eigenlijk heel graag met de heftruck kunnen rijden, maar natuurlijk hoort hier ook heel wat kennis bij. Ik heb er dan voor gekozen via deze website de heftruck cursus theorie door te nemen.

Ik ben hier zeer tevreden mee. Ik vond de cursus zeer duidelijk geschreven, zeer helder enzovoort. Bovendien viel de prijs voor de cursus ook nog goed mee. Ik vond de prijs relatief goedkoop voor hetgeen je krijgt. Ook vond ik het zeer positief dat ik steeds met mijn verdere vragen terecht kon bij de docent. Zo was ik steeds mee met alle leerstof, die bovendien ook nog eens zeer recent was. Daardoor kan ik ook niet ander zeggen dan dat ik het de moeite waard vond om hierin te investeren.

Zelf ook interesse in heftruk cursus theorie?
Indien je graag, net zoals ik een cursus theorie over de heftruck zou doornemen, dan raad ik zeker www.ptc-opleidingen.nl aan hiervoor. Ik was er alvast zeer tevreden over!

Door admin