Ben jij ook altijd zo blij met een bosje bloemen? Vooral een bosje bloemen welke is gekocht bij bloemenwinkel Utrecht? Bij deze bloemenwinkel, Valentina bloemen & lifestyle hebben zij de leukste en mooiste boeketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook voor een bruiloft ben je hiervoor aan het juiste adres. Omdat wij bijna gaan trouwen en hiervoor een mooie bruidsboeket wilde hebben ben ik zelf naar deze winkel gegaan. Je hebt namelijk hier de mogelijkheid om online de mooiste bloemen te bestellen, maar voor een bruiloft is dat een ander verhaal. Om deze bloemen uit te zoeken wil ik er liever zelf bij zijn en niet online bestellen.  bloemenwinkel Utrecht

Een mooi bruidsboeket besteld

Omdat ik zelf naar de bloemenwinkel ben gegaan en zo mijn eigen bruidsboeket heb kunnen samenstellen met alleen maar bloemen die ik mooi vind weet ik zeker dat het een prachtig boeket gaat worden. Samen met de bloemist heb ik gekeken in welke vorm mijn boeket gemaakt moest worden, maar daar kon de bloemist mij veel meer over vertellen.

Op de dag van ons trouwen werden de bloemen bezorgd, inclusief mijn bruidsboeket. Natuurlijk wist ik ongeveer hoe het boeket eruit zag, maar toen ik deze uit de door haalde moest ik wel een traantje wegpinken, wat een mooi boeket.

 

Door admin