Je wilt graag huizen kopen Malaga of in ieder geval een woning? Dan ben je bij Ros makelaars aan het juiste adres. Zij zijn een Nederlandse makelaar in Malaga en weten als geen ander hoe mooi het daar is. Een schitterende land waar je heerlijk kunt genieten van het eten, drinken en de omgeving. Een wandeling maken is dan ook zeer aan te raden om te doen!

De eerste stap

Al een aantal jaren roepen wij samen dat wij graag eens een woning in het buitenland willen kopen. Wij dachten dat dit een droom zal blijven, totdat wij kennis hadden gemaakt met Ros makelaars. Dit bedrijf is bekend in Malaga en weet als geen ander hoe dat daar een woning gekocht moet worden. De prijzen die zij hanteren voor een woning zijn ook nog eens aan de lage kant! Bovendien kun je met een gerust hart Nederlands blijven praten! Wij hebben ervoor gekozen om dit bedrijf aan het werk te zetten zodat zij voor ons een woning kunnen vinden.

Dankzij mijn zoektocht naar huizen kopen Malaga

Nog geen twee dagen later kregen wij al te horen dat zij een prachtige woning hadden gevonden. Bovendien was deze woning ook nog eens erg voordelig!

Door admin