Heb je even wat minder geld op de bankrekening, of moet je in korte tijd veel aankopen doen? Dan is er wellicht niet voldoende saldo om een nieuwe scooter te kopen. Wanneer jouw oude brommer het begeeft is een tweedehandse rammelbak kopen in Zwolle eigenlijk zonde van het geld. In dat geval is een scooter op afbetaling kopen de oplossing voor jou. Waar moet je op letten bij een scooter betalen in termijnen, en is het wel betrouwbaar?

Online kun je precies zien wat een scooter leasen in Zwolle je per maand kost, bereken direct jouw maandtarief!

Niet elk leasecontract is hetzelfde

Je kunt een operational lease afsluiten, maar dan moet je de brommer later weer inleveren. Bij een financial lease betreft het echt een scooter op afbetaling kopen. Je kiest precies wat je wilt, en je mag de scooter na afbetalen gewoon houden.

Sneller afbetalen is goedkoper

Voor sommigen is 12 maanden al voldoende bij een scooter leasen, terwijl andere mensen liever in 72 maanden betalen. Hoe korter de termijn, hoe lager de rente. Zo kun je een dure periode overbruggen.

Beter een scooter leasen dan een “tussenoplossing”

Je kunt ook een tweedehands scooter aanschaffen, of een budget scooter kopen. Als je van plan bent veel te rijden is dat niet de slimste keuze. Denk aan reparatiekosten en onderhoud. Dan kun je zelfs met de rente van een scooter op afbetaling aanschaffen goedkoper uit zijn.

Bekijk alle mogelijkheden voor een scooter leasen in Zwolle direct online en bereken jouw persoonlijke premie.

Door admin