Umbraco Website

Het hebben van een Umbraco Website is niet alleen esthetisch een goede keuze, maar kan ook gekozen worden om de handigheid die hiermee gepaard gaat. Wanneer je Umbraco gebruikt als systeem voor jouw website zul je namelijk merken dat je een enorme voorsprong hebt op mensen die gebruik maken van een WordPress site. Zo kun je bijvoorbeeld je website aanpassen aan verschillende talen en eenvoudig door verschillende soorten data zoeken. Lees vooral snel door om de voordelen van een Umbraco website te lezen. 

Het publiceren op een Umbraco website

Het publiceren van content op een Umbraco website is ongelofelijk gemakkelijk en kan door iedereen worden gedaan. Zo is Umbraco bijvoorbeeld een website die erg flexibel is wanneer het gaat om meertaligheid. Je kunt bijvoorbeeld op veldniveau een vertaling toepassen, en verschillende boomstructuren laten inrichten per taal. Dit kan niet via websites zoals WordPress want hier heb je een aparte plugin voor nodig. Hierdoor is Umbraco een goede keuze wanneer je je website beschikbaar wilt maken voor meer mensen dan alleen die in jouw taalgebied. Ideaal dus!

Umbraco Website

De richtlijnen en het zoeken in data op een Umbraco website

Daarnaast heb je als ontwikkelaar bij Umbraco de webrichtlijnen volledig zelf in de hand. Je kunt dus zelf kiezen om aan de internationale W3C/WCAG standaarden en de internationale richtlijnen te voldoen. Dit is ook niet mogelijk bij WordPress, want hierbij kun je alleen gebruik maken van het template dat al is gemaakt. Bovendien kun je met Umbraco gemakkelijk gebruik maken van de zoekmachines. Umbraco ondersteunt namelijk het zoeken binnen de bezoekers- en redactieomgeving. Hierdoor kun je eenvoudig documenten, teksten en metadata doorpluizen. Wanneer je gebruik maakt van WordPress kan dit niet, omdat je hier alleen een standaard zoekmechanisme hebt. Wanneer je meer wilt zoeken zul je gebruik moeten maken van een externe plugin. 

Door admin