Als jij gestructureerd en geordend bent dan is een administratieve baan wellicht iets voor jou. Bij Fabius Opleidingen vind je meerdere administratieve opleidingen waar je uit kan kiezen. Laat je omscholen of start met je eerste opleiding bij Fabius Opleidingen. In slechts een jaar tijd kan jij in deeltijd je papier halen, zodat je snel aan de slag kan. Je kan de opleidingen op meerdere plekken in het land volgen en je hebt 1 dagdeel per week les. Je bepaalt zelf het dagdeel en de datum, zodat je op jouw manier kan studeren. Het gaat om praktijkgerichte opleidingen, waardoor je al snel als administratief medewerker of in een soortgelijke functie kan gaan werken.

Administratieve opleidingen

Het aanbod van administratieve opleidingen bij Fabius Opleidingen is enorm groot. Zo kan je onder meer aan de slag als Receptioniste, Secretaresse, Commercieel Medewerker Binnendienst, Online Marketing Medewerker en Commercieel Administratief Medewerker. Ook kan je hier terecht voor opleidingen tot Office Manager, Projectmanager en Management Assistent. Zo zijn er nog meer administratieve banen, die je opleiden voor kantoorwerk met ondersteunende werkzaamheden. Je kan in deze functies bij verschillende bedrijven aan de slag, zodat je jouw droombaan makkelijk kan verwezenlijken.

Administratieve taken

De werkzaamheden zullen per opleiding verschillen, maar in grote lijnen houd jij je in een administratieve baan bezig met het verrichten van secretariële en ondersteunende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het beheren van de agenda, het sorteren van de inkomende post en het klaarmaken van uitgaande post, het ontvangen van bezoekers en het invoeren van administratieve gegevens. Verder verschilt het per opleiding en per organisatie of jij je ook bezig houdt met commerciële en financiële werkzaamheden. Als jij een administratieve opleiding bij Fabius Opleidingen volgt dan komen veel verschillende onderwerpen aan bod en kan jij als veelzijdige duizendpoot bij verschillende organisaties aan de slag.

Door admin