camping met privé sanitair

Iedereen die kampeert heeft het wel eens meegemaakt, precies als je nodig naar de toilet moet komt het met bakken uit de hemel. Een nat pak en een doorweekte toiletrol is het trieste resultaat, neem een camping met prive sanitair zodat je altijd comfortabel naar de toilet kunt gaan of onder de douche. Niet alleen geniet je van een eigen douche en toilet, ook een vaatwasser hoort bij dit unieke en luxe pakket bij je eigen kampeermiddel. Als die niet lekker kamperen wordt? 

Zeer ruime kampeerplaats

Om een beetje luxe en comfortabel te kunnen kamperen, is de plaats op een camping met prive sanitair lekker ruim opgezet. Een auto is niet op de plaats zelf toegestaan maar mag je wel parkeren aan de rand van de velden, dit om de ruimte te kunnen garanderen van de kampeerplaats. Op de plaats van je kampeermiddel, kun je gebruik maken van een water af en aanvoer, ook is er een CAI aansluiting voor de televisie om in de avond een uurtje televisie te kunnen kijken.

camping met privé sanitair

Echte luxe inclusief sauna

Misschien vind je een vaatwasser al luxe op de campingplaats, logisch want er zijn weinig campings die deze luxe mogelijkheid bieden tijdens het kamperen. Maar heb je het echt verdiend of nodig om tot rust te komen, en wil je optimaal van je campingvakantie genieten dan is een infraroodsauna zelfs mogelijk op je eigen kampeerplaats. Of je nu alleen komt of met een groep vrienden, uitgerust en helemaal fit vertrek je na de vakantie weer naar huis toe.

Door admin