zonvakantie oktober

Nog even die laatste zonnestralen meepakken tijdens een zonvakantie oktober is heel goed mogelijk, wel moet je er een ander land voor opzoeken om nog even te genieten van mooi en lekker warm weer. Even erop uit voordat het in Nederland echt winter wordt, gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg zowel binnen als buiten Europa om de zon op te zoeken. Van Spanje tot Marokko en van de Griekse Eilanden tot Kaapverdie, je bent niet beperkt en kiest zelf voor de mooiste en warmste bestemming. 

zonvakantie oktober

De Griekse Eilanden

In oktober kan het op de Griekse Eilanden nog prachtig weer zijn, hoe eerder je in de zonvakantie oktober gaat hoe meer kans je op warm weer hebt. Voordeel is tevens dat je niet meer te maken hebt met massatoerisme maar het al wat rustiger is. Kies je voor een van de grotere eilanden dan is er ook zeker nog wat te beleven, in Chania is het in oktober ook nog gezellig en voldoende te doen. Zelfs Rhodos, wat normaal gesproken te toeristisch is kun je in deze maand nog prima vertoeven.

Gegarandeerd de zon 

Wil je tijdens je zonvakantie oktober zeker zijn van de zon, dan is Cyprus zeker aan te raden. Met een gemiddelde temperatuur van zo’n graadje of 26 zonder regen is het nog perfect te doen, cultureel is het eiland een mix tussen Griekenland en Turkije. De natuur, de leuke havenstadjes zijn populair bij vakantiegangers, maar ook de zongarantie doet een hoop mensen naar dit eiland trekken. Perfect om een auto te huren, of mooie wandelingen te maken.

Door admin