Bakkerij Lego Friends

Bakkerij Lego Friends, is een geweldige uitvinding. Mijn kinderen zijn hier uren mee bezig. In het begin was het natuurlijk even goed opletten, om de steentjes op de juiste plaats te zetten. Je hebt bij elk pakket een goede instructie, maar deze moet je wel volgen wil jij tot hetzelfde model als op de doos uitkomen. Omdat het volgens mijn kinderen wel erg lang duurde, voordat er een huis naar voren kwam, heb ik ze geholpen. Samen hebben wij alle bouwstenen tot een mooi gebouw omgetoverd. 

Bijzonder leuk cadeau om te geven, bakkerij Lego Friends

Bakkerij Lego FriendsInmiddels zijn de kinderen erg druk met brood bakken en wat er nog meer bij komt kijken bij een bakker. Zelfs een oven, broodjes en de gebakjes ontbreken hier niet. Wat zijn deze bouwstenen toch geweldig. Zij geven urenlang plezier en als je er geen zin meer in hebt kan je het allemaal makkelijk opbergen in een doos.

Omdat wij deze aankoop van de bakkerij Lego Friends echt een zeer leuke aankoop vinden, hebben wij bij de website BricksDirect , meer leuke pakketten besteld. Zo hebben onze kinderen nog meer speelplezier en wij rust. Eigenlijk is het zeer leuk speelgoed, want ook wij bouwen regelmatig mee.

Door admin