Een fiets opbergen kan op talloze manieren, maar het lijkt mij vanzelfsprekend dat iedereen zijn best doet dat het in ieder geval veilig gebeurd. Ik denk dat er ondertussen al zo’n 12 fietsen van mij zijn gejat. In de grote stad krijg je dat natuurlijk snel, maar het is ook een keer gewoon in een schuur gejat, heel schaamteloos. Al denk ik dat een fiets jatten altijd een beetje schaamteloos is, maar ik snap ook wel dat het in het centrum regelmatig gebeurt. Als één iemand er mee begint, volgt de rest, zo wordt dat natuurlijk een onhoudbare cyclus. Maar goed, omdat ik dus al vaak de klos ben geweest, heb ik nu een fietsenstalling voor mijn huis geplaatst die gesloten is. Ik heb nu geen schuur dus dit was de beste oplossing.

Een mooie fiets heeft beveiliging nodig

pro

Dubbele sloten is een standaardregel bij een fiets. Ik heb een hele mooie en goede fiets waar ik erg veel waarde aan hecht, dus ik wil er dan ook alles aan doen dat hij altijd beschermd is. Voor de deur een gesloten fietsenstalling is al een goed begin. Ik probeer ook vaak een goede plek te vinden wanneer ik hem ergens ander parkeer. Er zijn talloze beveiligde fietsenstallingen in centrums, wat dus ook altijd een goede optie is.

Zelfs een tuinkussen opbergbox kun je hier vinden!

Door admin