Toen ik nlp coaching leerde kennen, dacht ik in eerste instantie dat ik daar niets mee kon! Het leek een techniek te zijn die mijn hersenen zou veranderen. Het idee dat ik zelf de controle niet heb, leek mij echt niets. Echter kwam ik er al gauw achter dat dit helemaal niet het geval is. Door middel van nlp coaching leer jij anders te denken en worden patronen in jouw brein gereset. Dat is natuurlijk altijd een voordeel, wanneer jij gaat voor verandering met een positief effect. Al snel ging ik met een begeleider in gesprek en had ik een afspraak bij een therapeut die ook met deze techniek werkt. Na enkele sessies had ik niet eens door dat dit neuro linguistisch programmeren was toegepast, maar voelde ik mij toch een stuk beter! Zonder echt de controle te verliezen natuurlijk, want dat is helemaal niet de insteek.
nlp

Positief leven

Door te werken aan jezelf en jouw patronen te doorbreken, werk je in feite aan een beter, positief leven. Dat wil iedereen toch? Het is niet alleen daarom dat ik dit sterk aanraad! Doe ook eens onderzoek hiernaar of vraag het na in jouw omgeving. Er is veel mogelijk!

Door admin