Ik wil maar al te graag mijn scriptie laten corrigeren. Alleen weet ik nog niet waar ik dit het beste kan doen. Uiteraard heb ik al wel eens op het internet gezocht en hier ook diverse bedrijven gevonden. Als je een bedrijf op het internet vind, dan weet je natuurlijk niet wat het resultaat hiervan wordt. Zo heb ik diverse bedrijven benadert om te weten te komen wat de kosten hiervoor zijn.

download

Gekozen!

Doordat mijn deadline eraan zit te komen, heb ik ervoor gekozen om een keuze te maken uit de gevonden bedrijven. Bij de scriptiementor.nl heb ik mijn scriptie ingeleverd in de hoop dat zij het zo spoedig mogelijk kunnen nakijken en eventueel herstellen. De aantrekkelijke kosten welke zij hanteren past perfect binnen mijn budget. Tot mijn verbazing heb ik mijn script diezelfde week alweer mogen ontvangen! Een snelle service en gelukkig hoefde er niet al te veel aangepast te worden. Nu weet ik het in ieder geval zeker dat alles zo goed mogelijk is ingevuld. Op naar mijn mentor om het in te leveren! Hopelijk is zij net zo enthousiast als dat ik ben.

Door admin