Vandaag de dag zijn er niet zoveel muziekwinkels te vinden, vaak gaat het allemaal via internet. Daarom was ik blij om te zien toen ik een keer met een vriendin in Zaandam aan het winkelen was dat hier een muziekwinkel Zaandam was. Deze muziekwinkel genaamd Coco Records is een echte ouderwetse platenzaak hier kan je alles nog op vinyl kopen. Voor mij was dit dan ook een geweldige winkel en heb hier een paar uur doorgebracht en de nodige langspeelplaten gekocht. Thuis heb ik een platenspeler staan waar ik deze platen nog op kan draaien.  muziekwinkel Zaandam

Ook via de webwinkel te bestellen

Helaas woon ik niet in de buurt van Zaandam anders was ik wel elke week in de winkel van Coco Records te vinden. Het maakt mij helemaal gelukkig als ik tussen al die platen mag rond snuffelen. Tijdens mijn bezoek aan deze winkel werd mij duidelijk gemaakt dat  zij een webwinkel hebben waar ik de nodige muziek kan bestellen. Niet alleen platen maar ook cd’s en dvd’s kan je hier op deze website bestellen. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek album kijk dan eerst eens op de website van Coco Records en mocht het hier niet te verkrijgen zijn dan bestaat de mogelijkheid dat deze door Coco Records besteld kan worden.

Door admin