Door de geweldige hulp van psycholoog Utrecht kan ik weer genieten van het leven. Wat kan een mens zich toch naar voelen als je niet lekker in je vel zit. Een griepje kan altijd, maar dat is met een week weer voorbij. Doordat ik meerdere tegenslagen in mijn leven heb gehad zag ik op een gegeven moment de bomen door het bos niet meer. Nergens kon ik nog van genieten en uitnodigingen voor feesten sloeg ik af. Ik kroop steeds meer weg van de mensen en de omgeving om mij heen. Op een gegeven moment kwam ik de deur niet meer uit, dit was toch geen leven meer? psycholoog Utrecht

Ook ik kan weer lachen en genieten van het leven

Gelukkig had mijn man in de gaten wat er aan de hand was en had voor mij een afspraak gemaakt bij de psycholoog in Utrecht.  Deze psycholoog, ook wel Eureka Psychologie genoemd heeft zeer veel ervaring met mensen met verschillende soorten klachten. Door middel van gesprekken moet duidelijk worden waar de psycholoog mee kan helpen en uiteindelijk ervoor moet zorgen dat de problemen verdwijnen. Omdat ik zelf niet inzag wat er met mij aan de hand was wilde ik eerst niet naar de psycholoog. Maar na meerdere gesprekken is bij mij ook het zonnetje weer gaan schijnen en kan ik weer genieten van de dagelijks dingen. 

Door admin