Weet jij toevallig nog hoe dat jouw geboortekaartjes jongens eruit zag? Toen ik geboren was hebben mijn ouders er wel voor gekozen om het middels een kaartje bekend te maken aan vrienden en familie. Alleen hebben wij per ongeluk nadat mijn moeder kwam te overlijden deze kaarten weggegooid. Althans wij kunnen het nergens meer terug vinden en daar balen wij ontzettend veel van. Het leek mij namelijk erg leuk om een soortgelijk geboortekaartje te ontwerpen zodra onze zoon geboren wordt. Op dit moment is mijn vrouw 38 weken in verwachting en de kans is groot dat het in deze dagen gaat gebeuren.

1452072370.3507

Alles geregeld

De tas staat al klaar in de gang om mee te nemen naar het ziekenhuis wanneer het zover is. Overigens ben ik in de tussentijd nog wel aan het zoeken op het internet of dat ik een bedrijf kan vinden die onze kaartjes kan realiseren. Een vriend van ons had al wel eens gezegd dat wij op de website van Kissgeboortekaartjes.nl moeten kijken. Mijn vrouw zit er nu niet op te wachten om dit uit te moeten zoeken. Zij kan namelijk niet meer wachten tot het zover is dat onze zoon ter wereld komt!

Door admin